قطعات موتورسیکلت
21
ژوئن

بخشودگی جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث موتورسیکلت‌ها تا آخر شهریور ١٣٩٩

به گزارش موتورسیکلت نیوز، غلامرضا سلیمانی امیری که در گفتگو با شبکه سوم سیما با بیان اعلام این خبر افزود: جرائم دیرکرد بیمه شخص ثالث موتورسیکلت‌ها از تاریخ اول تیرماه تا آخر شهریور شامل بخشش می‌شود.
وی با بیان اینکه از ۱۱ میلیون موتورسیکلت در حال تردد در کشور تنها دو میلیون موتورسیکلت دارای بیمه‌نامه بوده و ۹ میلیون دیگر فاقد بیمه‌نامه هستند، افزود: همچنین برای کمک به صاحبان موتورسیکلت که ممکن است از تمکن مالی کافی برخوردار نباشند، موتورسواران می‌توانند حق بیمه خود را طی ۶ قسط پرداخت کنند.
رئیس شورای عالی بیمه اظهار داشت: تمام صاحبان موتورسیکلت‌ها می‌توانند در فرصت ۳ ماهه در نظر گرفته شده برای آن‌ها به شرکت‌های بیمه مراجعه کنند و بدون پرداخت جریمه، موتورسیکلت خود را بیمه شخص ثالث کنند.
وی اعلام کرد که رقم جرائم بیمه شخص ثالث ۹ میلیون موتورسیکلت فاقد بیمه‌نامه در حدود ۴ هزار میلیارد تومان است، ولی با وجود فشار بر شرکت‌های بیمه امیدوار هستیم صاحبان موتورسیکلت‌ها از فرصت ۳ ماهه در نظر گرفته شده، به نحو احسن استفاده کنند.

لوازم جانبی موتورسیکلت را از تک چرخ بخواهید